Frivillig i Musikforening OLM Viborg

Vores mange frivillige, som for manges tilfælde har været med siden begyndelsen i 2014, er grunden til at de forskellige events som vi afholder hvert år, bliver en fed oplevelse for både gæster og bands.

Som frivillig i OLM er du ikke bare frivillig - Du bliver en del af Musikforening OLM Viborg familien.

Team OLM

Plads til forskellighed 

I OLM ligger vi stor vægt på diversitet, og vores frivillige kommer fra vidt forskellige baggrunde, med lige så forskellige interesser. 

Som frivillig i Musikforening OLM Viborg bliver du en del af et fantastisk fællesskab, hvor rummelighed og sammenhold danner grundlag for et super sejt team af dygtige og engagerede ildsjæle.

Sammenhold og spændende opgaver

For lidt over 3 år siden faldt jeg tilfældigvis over et opslag på Facebook. Noget der hed OLM søgte frivillige til Viborg Metal Festival. Jeg var fristet til at søge, men nøjedes dengang med at sparke kæresten afsted. Efter at have hørt ham fortælle om hans oplevelse blev fristelsen for stor og året efter sprang jeg ud i det.

Jeg blev mødt af nogen helt igennem fantastiske mennesker. Det var hektisk, sjovt og udfordrende at blive kastet ud i opgaverne med at gøre klar inden dørene skulle åbnes. Men alle hjalp hinanden, så jeg følte mig fra starten som en del af holdet.

Det er den fedeste weekend med oplevelser man ikke får andre steder. De mange timer flyver afsted når man sætter op og gør klar til ryk ind, møder de forskellige bands, får snakket med en masse glade metalhoveder, passer sine opgaver og høre fed musik. Ja man er mega træt i kroppen når aftenen er forbi og det sidste er rydtet op, men det er på den fede måde og man har den der følelse i kroppen der bare skriger: Hvornår skal vi igang igen???

Heldivis er det ikke kun Viborg Metal Festival de skal bruge frivillige til. Der er også Jule Punk i december og OLM Metal Night i September. Og jeg er KLAR når som helst.

Sammenholdet med arrangørerne og de andre frivillige kan ikke sammenlignes med noget andet. Jeg har været med i 2 år nu og kan ikke forestille mig at det kommer til at ændre sig fremover.

 - Serina Gertrud Kildehave -

Det føles som en familie

Første år som frivillig. Blev behandlet ekstremt godt, fik overnatning og følte som om jeg var en del af et team der laver en metal festival af alle de rigtige grunde. Simpelthen fordi de som mig elsker metal.

Jeg arbejdede på scenen hvor vi hurtigt blev et team som kørte professionelt og uden gnidninger. Der blev lyttet til mig og ændret på arbejdsopgaverne i forhold til mine erfaringer fra mit arbejde med live musik igennem tiden.

Musikerne var også rigtig flinke og rare at arbejde sammen med.

Alt i alt er det at arbejde for vmf/olm en vildt fed oplevelse og det føles som at komme ind i en familie som altid har plads til dem der vil den.

 - Martin Boesvang - 

Vil du med på Team OLM

Vil du gerne være frivillig i Team OLM eller blot høre nærmere om arbejdet som frivillig, så kontakt Event & FrivilligKkoordinator Liv Lillan Aaen Møller på info@olm-viborg.dk eller på tlf. 50 74 33 63.